Hírek

2018.10.12 15:20

Hírlevél

Az oldalon található könyveket megvásárolhatja, illetve megrendelheti könyvesboltunkban.

Budapest, XIII. kerület Victor Hugo u. 9., a Lehel tér mellett.
Telefon: +36-20-355-7125
e-mail: novissima@novissima.hu

Boltunkról

 

Üdvözöljük könyvesboltunk oldalán!

Könyvesboltunkban a Novissima Kiadó könyvein kívül más jogi szakkönyvekkel és imeretterjesztő kiadványok széles választékával várjuk Önöket.

 

Jogszabályok, jogi és gazdasági szakkönyvek

A Novissima Kiadó jogszabály sorozatának legfrissebb kötetei folyamatosan kaphatóak.Ezen felül megtalálhatóak könyvesboltunkban a HVG-Orac, a Dialóg Campus és a Rejtjel Kiadó jogi szakkönyvei is.

 

Nyitvatartás

 

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a vészhelyzeti intézkedések miatt a Novissima könyvesbolt bizonytalan ideig bezár. Megszűnik a ronniszakkonyv.hu személyes átvételi lehetősége is. A korábban, személyes átvétellel, megrendelt könyvekkel kapcsolatban kérem keressék a Ronni Könyvkereskedést, a +36203312689 telefonszámon, vagy a Novissima Kiadót a +36203557125 számon. Könyvet továbbra is tudunk küldeni futárszolgálattal, a novissima@novissima.hu e-mail címen vagy a https://ronniszakkonyv.hu webboltban tudják megrendelni.

A futárszolgálatokról és a beszerzésről:

- a Foxpost csomagautomák jellemzően bevásárlóközpontokban, nagyobb élelmiszerboltokban találhatóak, így működésük továbbra is zavartalan. További előnyük, hogy az automaták felületét rendszeresen fertőtlenítik, valamint az átvétel más személlyel történő érintkezés nélkül lehetséges

- a GLS futárszolgálat háztól-házig szolgáltatása is zavartalanul működik. A futárok érintés nélkül kézbesítik a küldeményeket, azaz a továbbiakban nem kell a kézi terminálon aláírni a csomagátvételt. Az esetleges utánvét fizetésére az érintésmentes átvétel nem vonatkozik.

- a GLS Csomagpontok, Pick Pack Pontok és a Postapontok egy része továbbra is működik. A benzinkutakat, drogériák, élelmiszerboltokat és postákat leszámítva a csomagátvevőhelyeket érinthetik az életbe lépett korlátozások, kérjük, ezt vegyék figyelembe a szállítási helyszín kiválasztásánál.

- a különféle korlátozások azokat a partnereinket is érinthetik, akiktől a könyveket beszerezzük, így egyes esetekben a rendelések teljesítése lassabb lehet. Ha nem tudunk teljesíteni egy rendelést, arról értesítést küldünk.

Köszönjük megértésüket.

 

Elérhetőség

Budapest, XIII. kerület Victor Hugo u. 9., a Lehel tér mellett.
Telefon: +36-20-355-7125
e-mail: novissima@novissima.hu


 

Honlap készítés